Bij de gemeente kunt u stickers krijgen voor op uw brievenbus. Op deze stickers staat welke reclame u niet wilt krijgen. Het gaat om post waar uw adres niet op staat. Bijvoorbeeld reclamefolders en huis-aan-huisbladen.

Wilt u ook geen reclame krijgen waar uw adres wél op staat, dan kunt u zich daarvoor afmelden bij de Stichting Postfilter.

Voorwaarden

  • U plakt een NEE-NEE sticker op uw brievenbus als u geen ongeadresseerde reclame en geen huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.
  • U plakt een NEE-JA sticker op uw brievenbus als u geen ongeadresseerde reclame, maar wél huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.

Gang van zaken

Op het stadskantoor kunt u bij de receptioniste zogenaamde nee/nee of nee/ja stickers afhalen die u op uw brievenbus kunt plakken. Op deze stickers staat welke reclame u niet wilt krijgen. Het gaat om post waar uw adres niet op staat, zoals reclamefolders en huis-aan-huisbladen. De nee/nee sticker geeft aan dat u geen reclamefolders en geen huis-aan-huisbladen wilt ontvangen. De nee/ja sticker geeft aan dat u geen reclamefolders, maar wel huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.

Bent u toch benieuwd welke aanbiedingen de lokale en regionale winkels u te bieden hebben, kunt u kijken op de website reclamefolder. Er is ook een reclamefolder-app te downloaden in de app-store voor op uw tablet of mobiele telefoon.

Wilt u liever (ook) geen reclame krijgen waar uw adres wél op staat? Bij de Stiching Postfilter kunt u zich afmelden voor alle commerciële post. 

Contact

Bureau BOA
tel: 14 0181
e-mail: bzm.boa@brielle.nl

Lokale regelgeving

Algemene Plaatselijke Verordening