NB: De mantelzorgpas Voorne eindigt dit jaar. U kunt het tegoed op uw pas nog tot 1 september 2021 besteden bij de aangesloten winkeliers. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de website www.mantelzorgvoorne.nl 

Mantelzorgers zorgen voor iemand die ondersteuning nodig heeft en met wie zij een persoonlijke band hebben. Dit is vaak een familielid, een kind of goede bekende. Mantelzorgers van mensen die in de gemeente  Brielle wonen kunnen in aanmerking komen voor een mantelzorgwaardering van € 100,- per jaar.  Stichting MEE voert de mantelzorgwaardering voor de gemeente uit.

Voor wie kan de Mantelzorgwaardering aangevraagd worden?

Mantelzorgers die minimaal drie maanden lang minstens acht uur per week voor iemand zorgen met wie hij of zij een persoonlijke relatie heeft, kunnen de Mantelzorgwaardering aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering  kunt u zich laten registreren bij MEE Plus. Onderstaande antwoorden kunt u mailen naar waarderingvp2021@meeplus.nl. Uw e-mailadres zal tevens dienen om u verder op de hoogte te houden van de Mantelzorgwaardering 2021. U kunt ook bellen naar 0181 33 35 07.

MEE heeft de volgende gegevens van u nodig om u te registreren:

Naam:
Geboortedatum:
Adres:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voor wie bent u mantelzorger?:
Wilt u mailing/ het mantelzorgmagazine ontvangen?

U zult binnen enkele weken een uitgebreide brief met informatie en het aanvraagformulier voor de Waardering ontvangen (via mail of post).

Meer informatie kunt u vinden op de website van MEE Mantelzorg.