Update Verkenning Bestuurlijke Toekomst (23 oktober 2019)

4 november: In gesprek met ondernemers en maatschappelijke organisaties:

Het Brielse gemeentebestuur wil ook van ondernemers en maatschappelijke organisaties weten wat zij belangrijk vinden voor de bestuurlijke toekomst van Brielle. De uiteindelijke keuze voor zelfstandig blijven (met nog meer samenwerking in de regio) of fuseren, kan van invloed zijn op ondernemers en maatschappelijke organisaties. Daarom nodigt het gemeentebestuur hen uit om in gesprek te gaan.

Ondernemers:

Op maandag 4 november tussen 16.00 uur en 18.00 uur is de Businessborrel Verkenning Bestuurlijke Toekomst in de business lounge van Geuzenstaete (Krammer 8). Parkeren kan in de parkeergarage.

Wethouder André Schoon vertelt rond 16.30 uur meer over het onderwerp en ondernemers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje met de politiek en elkaar bespreken wat belangrijk is in het kader van die bestuurlijke toekomst.

Maatschappelijke organisaties:

Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en (sport) verenigingen worden op maandag 4 november om 20.00 uur uitgenodigd in de aula van het Bahurim College (Monseigneur Smitstraat 3, Brielle). 

Wethouder Bert van Ravenhorst trapt af en ook hier ruimschoots de gelegenheid om argumenten te wisselen en meningen te delen.