Ondernemersprijs Brielle 2019
Ondernemersprijs gemeente Brielle


De ondernemersprijs is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. 

De jury, bestaande uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging en een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business, zoekt de ondernemer die zich in 2019 heeft weten te onderscheiden, een echte uitblinker.

De winnaar van de Ondernemersprijs Brielle 2019 is Schoenmakerij Deurloo, Dennis Deurloo.

Hij ontving de prijs maandag 6 januari 2020 uit handen van wethouder André Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle. Dennis Deurloo is hiermee de derde ondernemer die de prijs in ontvangst neemt.

Naast Dennis Deurloo waren Paul Rijcken (RIJCKEN-mode) en Andre de Vries (Chez Andre) in de race voor de prijs. De jury kiest de winnaar op basis van voordrachten, beoordelingscriteria, bedrijfsbezoeken en de uitslag van de publiekstemmen. Dit laatste was dit jaar doorslaggevend voor de einduitslag. Schoenmakerij Deurloo kreeg namelijk een overweldigende meerderheid publieksstemmen en mag zich daarom de winnaar noemen. 

“Dennis Deurloo is een hardwerkende, gepassioneerde en gedreven ondernemer. Door zijn gastvrijheid en servicegerichtheid weet hij klanten aan zich te binden. Brielle is trots om een dergelijke vakman binnen de poorten te hebben. Een ambachtsman in hart en nieren”, aldus wethouder André Schoon, juryvoorzitter Ondernemersprijs Brielle. 

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen. Zij willen met de prijs ondernemers belonen die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren. Dit jaar is de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs een mooie traditie is.
 

Toelichting op de aanvraag

Vraag en antwoord

Wat wilt u nog meer weten over de Ondernemersprijs Brielle?

dit is de link