Ondernemersprijs Brielle 2019
Ondernemersprijs gemeente Brielle


De ondernemersprijs is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. 

De jury, bestaande uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging en een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business, zoekt de ondernemer die zich in 2019 heeft weten te onderscheiden, een echte uitblinker.


De 3 genomineerden zijn bekend!


Stem hier op de ondernemer van uw keuze

Ook dit jaar was de jury van de Ondernemersprijs Brielle verrast met de vele aanmeldingen.  
De juryvoorzitter Wethouder Schoon heeft tijdens de ondernemersavond in de St. Catharijnekerk de drie genomineerden bekend gemaakt. 

Het zijn:

  • André de Vries                Chez André
  • Paul Rijcken                    Rijcken mode
  • Dennis Deurloo               Schoenmakerij Deurloo

Voor de uiteindelijke keuze van de kandidaat kijkt de jury naar de onderneming, het ondernemerschap en de positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het imago en het bedrijfsleven. Het zal niet makkelijk worden voor de jury. De ondernemers leiden mooie bedrijven met passie voor hun vakgebied.

Steun van het publiek

De jury beslist wie de winnaar van deze prijs wordt, maar u kunt natuurlijk ook de steun voor uw favoriet bekend maken. Uw steun weegt voor 25% mee in het juryoordeel. Via de button hieronder kunt u tot woensdag 4 december uw stem uitbrengen op de ondernemer van uw keuze!

De uitreiking van de Ondernemersprijs Brielle 2019 vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 6 januari 2020 in de St. Catharijnekerk.   

Stem hier op de ondernemer van uw keuze
 

Toelichting op de aanvraag