Oproep aan Mantelzorgers en Vrijwilligers!

De gemeente Brielle kan niet zonder de inzet van mantelzorgers en vrijwilligers. 

We zijn samen met de gemeente Hellevoetsluis en Westvoorne op zoek naar nieuwe ideeën om mantelzorgers, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te ondersteunen en kijken we of de bestaande ondersteuningsmogelijkheden nog voldoen.

Om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften hebben wij vragenlijsten gemaakt: één voor mantelzorgers, één voor vrijwilligers en één voor vrijwilligersorganisaties. De uitkomsten gebruiken wij bij het maken van de nieuwe plannen.

Bent u mantelzorger of vrijwilliger en heeft u 5 minuten tijd om een aantal vragen te beantwoorden? Ga dan naar: www.brielle.nl/mantelzorg. Hier vindt u een link naar zowel de vragenlijst voor vrijwilligers als voor mantelzorgers. U kunt de vragenlijst tot en met vrijdag 6 september invullen. Uw deelname blijft anoniem.

De vragenlijst mantelzorgers 

De vragenlijst vrijwilligers

Werkt u als vrijwilliger in een bestuursfunctie bij een vereniging, stichting of andere instelling? Dan vragen wij u om de vragenlijst voor vrijwilligersorganisaties in te vullen: vragenlijst vrijwilligersorganisaties 

Natuurlijk kunt u daarnaast ook de vragenlijst voor vrijwilligers invullen vanuit uw persoonlijke situatie.

De vragenlijsten kunnen tot en met vrijdag 6 september ingevuld worden. Het duurt ongeveer vijf minuten en uw deelname blijft anoniem.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Hulp nodig bij het invullen van de enquête?

Heeft u hulp nodig met het invullen van de enquête? Neem dan contact op met het Centrum Vrijwilligerswerk via het telefoonnummer 0181-390607 (Hellevoetsluis). Vanaf 2 september kunt u weer terecht bij het Centrum Vrijwilligerswerk Brielle in Sport- en Cultuurhuis DukdalfBRES. Maandag van 14.00 – 16.00 uur en donderdag van 10.00 – 12.00 uur.