Even voorstellen raadslid Kim van der Hout

Mijn naam is Kim van der Hout en ik ben afgestudeerd in HBO Hospitality en Evenementen Management. Samen met mijn man en onze prachtige zoon wonen wij met veel plezier in Zwarte- waal.

Ik vind het heerlijk om een stuk te wandelen en te genieten van de mooie, rustige omgeving. Een thee en een gebakje bij De Bonte Kip aan de Maas vind ik een van de mooiste en gezelligste plekken van gemeente Brielle, waar ik graag een kopje thee drink. Naast wandelen zijn mijn hobby’s: dansen, lezen en zingen en ben ik graag met vrienden en familie.

Als vrijwilliger zet ik mij al jaren graag in voor een ander en ben ik blij met de kans om dat als raadslid op een hoger niveau te kunnen doen.

Ik ben inmiddels al vier jaar bestuurslid en penningsmeester van Stichting Zwartewaalse Belangen. Met de stichting verzorgen wij samen met heel veel andere vrijwilligers activiteiten en houden wij het dorp levendig.

Ik zit namens Inwonersbelang gemeente Brielle (IBGB) in de gemeente- raad. De eerste paar maanden waren intensief, leerzaam en leuk. In de aankomende vier jaar wil ik mij vooral richten op het betrekken en informeren van de inwoners over de komende ontwikkelingen of gemaakte keuzes. Daarnaast wil ik mij richten op het behoud van onze prachtige gemeente Brielle, waarin jong en oud een veilige en mooie plek hebben om te leven. Hier hebben wij ook jouw hulp voor nodig.
 

IN HET KORT
wie: Kim van der Hout
opleiding: HBO Hospitality en Evenementen Management
nevenactiviteiten:   bestuurslid en penningmeester Stichting Zwartewaalse Belangen
hobby's: wandelen, lezen, dansen, zingen en ben graag met vrienden en familie