Even voorstellen raadslid Johan 't Mannetje

Ik ben namens IBGB raadslid in de gemeente Brielle. Ik ben 54 jaar en uit een eerder huwelijk een trotse vader van twee jongens: Jeffrey en Youri, die inmiddels al zelf jonge mannen zijn. Ik ben geboren en voor een gedeelte getogen in Rockanje. Een groot gedeelte van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Hellevoetsluis.

Na mijn trouwen ben ik in Rockanje gaan wonen, alwaar ik met veel plezier heb gewoond. Inmiddels ben ik na veel omzwervingen in binnen- en buitenland alweer bijna 5 jaar woonachtig in de gemeente Brielle, samen met mijn huidige vrouw Majon Heesen, aan de Rijksstraatweg in Vierpolders. Ik geniet tijdens het wandelen met onze honden of een rondje Brielse meer op de fiets, van de prachtige natuur die onze gemeente te bieden heeft. Verder hobby’s zijn reizen, duiken en badminton.

Ik wil mij graag inzetten om mooi Brielle te behouden in al zijn facetten, voor nu en in de toekomst. 

De gemeente Brielle is een levendige en prachtige gemeente met heel veel historie. Op vele vlakken is er voor een ieder wat te doen. Dit brengt mij direct op de reden waarom ik in de lokale politiek ben gegaan. Ik wil mij graag inzetten om mooi Brielle te behouden in al zijn facetten, voor nu en in de toekomst. Als commissielid van Bestuurlijke zaken en middelen hou ik mij voornamelijk bezig met een gezonde en verantwoorde financiële  huishouding van de Gemeente Brielle.

Ik ben in mijn carrière in verschillende branches actief geweest op het management en marketing vlak. De laatste jaren ben ik actief geweest als zelfstandig ondernemer. Op dit moment ondersteun ik Majon met haar uitvaartonderneming Yarden & Heesen. Dit is een heel ander vakgebied maar ontzettend bijzonder. Het is heel mooi als je mensen tijdens een verdrietige periode kan ondersteunen.
 

IN HET KORT
wie: Johan ’t Mannetje
loopbaan: Verschillende functies op management en marketing vlak in binnen- en buitenland, zelfstandig ondernemer en raadslid   
vrije tijd: Wandelen, fietsen, reizen, duiken en badminton