Even voorstellen raadslid Anneke Witte

Anneke Witte, geboren en getogen in Den Haag, sinds 2003 woonachtig in Brielle. Als oudste dochter ben ik opgegroeid in een groot gezin, waar veel liefde en weinig geld was. Al vroeg werd er geleerd te werken voor wat je graag wilde. Dat maakte dat ik al jong aan het werk ging. 

Toen mijn oudste dochter werd geboren, ben ik studies gaan combineren met werk en gezin. Dat heeft uiteindelijk geleid tot managementfuncties en zelfstandig ondernemerschap. Het plezier in het leren, nieuwe mensen leren kennen in verschillende bedrijven, groot en klein, binnen en buiten de overheid, helpen mij nog steeds verder te ontwikkelen. Dat in balans met privé, twee mooie dochters, beiden ook zelfstandig ondernemers en inmiddels negen kleinkinderen, waar ik bijzonder trots op ben. En dat in de context van de prachtige omgeving waar ik woon en recreëer. 

Werken doe ik door het hele land, nu als directeur bij Bewuste Bouwers waar ik vanuit Rijkswaterstaat gedetacheerd ben. Hier houd ik mij bezig met grote maatschappelijke vraagstukken zoals de energietransitie, verduurzaming, veiligheid, circulaire economie, bereikbare infrastructuren enzovoort. 

Zelf doen wat je kan en kunt en anderen de vrijheid laten om anders denkend te zijn. Zo richt ik ook mijn raadslidmaatschap in voor de VVD.

Met veel passie combineer ik kennis en netwerken met de lokale politieke uitdagingen. Voor Brielle, Vierpolders en Zwartewaal is er veel te doen. Enerzijds behouden wat er is, anderzijds voortdurend op zoek naar verbetering. Sinds 1993 lid van de VVD, omdat het liberale gedachtegoed voor mij enorm belangrijk is. Zelf doen wat je kan en kunt en anderen de vrijheid laten om anders denkend te zijn. Zo richt ik ook mijn raadslidmaatschap in voor de VVD. 
 

IN HET KORT
wie: Anneke Witte
privé: 2 dochters, 9 kleinkinderen, geboren in Den Haag, sinds 2003 inwoner van Brielle      
werk: Coördinerend Specialistisch Adviseur (RWS), Directeur Bewuste Bouwers a.i.,  gedetacheerd door RWS   
vrije tijd:         schrijven (o.a. kinderboeken), familie, sporten bij van Unen        
bereikbaar: mail@commabv.nl​