Erepenning gemeente Brielle 

Kent u een persoon of organisatie die een positieve bijdrage levert aan de opbouw, kwaliteit of promotie van Brielle? Geef hem of haar dan op voor de Brielse erepenning. 

Het gemeentebestuur van Brielle kent volgens traditie de mogelijkheid om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst als blijk van waardering en erkentelijkheid een erepenning toe te kennen. 

Om voor deze toekenning in aanmerking te komen dient een positieve bijdrage aan de Brielse samenleving aantoonbaar te zijn. Ook is voldoende maatschappelijk draagvlak voor de toekenning nodig. 

Wilt u iemand of een organisatie voordragen voor de erepenning? 

Dien hiervoor dan, uiterlijk maandag 14 oktober 2019, een aanvraag in.  

U kunt dit verzoek indienen door:

  • het online-formulier te gebruiken waarmee u uw aanvraag geheel online regelt.
  • het onderstaande aanvraagformulier te downloaden. Vul het formulier vervolgens volledig in. U kunt het ingevulde en gescande formulier vervolgens, onder vermelding van ‘vertrouwelijk - erepenning’, mailen naar info@brielle.nl òf in een gesloten enveloppe afgeven aan de balie van het Stadskantoor, Slagveld 36 in Brielle.
  • bent u niet in de gelegenheid om het aanvraagformulier te downloaden? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat, tel 0181 – 471100.