Eerste Brielse klantenkaarten 2020 uitgereikt

Voor het tweede achtereenvolgende jaar worden Brielse Klantenkaarten uitgereikt aan ouders van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar, die een Individuele Inkomens Toeslag 2020 ontvangen.  

Met het uitreiken van deze kaarten beoogt de gemeente Brielle dat jongeren uit gezinnen met beperkte financiële middelen de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan sportieve en/of culturele activiteiten. Met de kaart kan bij lokale ondernemers benodigdheden voor jongeren worden gekocht,  maar ook de contributie bij (sport)verenigingen van worden betaald.

‘Het is belangrijk dat ieder opgroeiend kind lid kan worden van een sportclub, de mogelijkheid krijgt om op muziekles te gaan of zijn/haar verjaardag te vieren.  Zo kunnen zij zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal ontwikkelen,’ aldus wethouder Bert van Ravenhorst.

De Brielse klantenkaart wordt, voor deze doelgroep, bij de locatie van Stichting PUSH in Brielle verstrekt. Wilt u meer informatie over de Brielse Klantenkaart en een overzicht van de aangesloten ondernemers: www.beleefbrielle.nl/klantenkaart. Voor het betalen van de contributie of culturele activiteiten kan contact opgenomen worden met stichting PUSH via info@stichting-push.nl/0181-316688.