Afval

Omgekeerd Inzamelen van afvalinzameling naar grondstofinzameling 
 

U kunt tot 1 mei zonder milieupas gebruik maken van de ondergrondse container(s). Gooi uw oude milieupas nog niet weg, hiermee heeft u toegang tot de Stadswerf totdat de nieuwe milieupas is geactiveerd. 
 

In een minuut zien wat omgekeerd inzamelen in  Brielle betekent?   

Naar de brochure Omgekeer Inzamelen          Bekijk de animatievideo!
Naar Z-card Omgekeerd Inzamelen Veelgestelde vragen omgekeerd inzamelen

Brielle is op 11 februari 2019 overgegaan op omgekeerd inzamelen. 

U kunt tot 1 mei 2019 zonder milieupas gebruik maken van de ondergrondse container(s). U ontvangt bericht zodra de containers geopend kunnen worden met de pas. Gooi tot die tijd uw oude milieupas niet weg, hiermee heeft u toegang tot de Stadswerf totdat de nieuwe milieupas is geactiveerd. 

Op 11 februari 2019 is de de nieuwe afvalkalender ingegaan met een andere route en wijkindeling voor het legen van de PMD en GFT minicontainers en voor de OPK minicontainer. De afvalkalender naast op de website ook te vinden via de AfvalWijzer app en iedere laatste woensdag van de maand op de gemeentepagina in de krant.

De overgang op omgekeerd inzamelen kost de nodige inspanning van de gemeente en ook van u als inwoner. Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden vindt u hier altijd de laatste stand van zaken wat betreft afval(inzameling). Tevens leest u hier de veelgestelde vragen over omgekeerd inzamelen.


Kaartje locaties ondergrondse containers

Veelgestelde vragen over omgekeerd inzamelen

Milieupas

Afvalkalender en ophaalroutes

Minicontainer aanvragen

Stadswerf en aanbieden grof vuil