Bezoek het Stadskantoor alleen op afspraak of na telefonisch afspraak: 0181 471111. Dit geldt niet voor de milieustraat. 

Ondernemersprijs Brielle 2021

De ondernemersprijs is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en Gemeente Brielle op de kaart zet.

De jury, bestaande uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging en een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business, zoekt de ondernemer die zich in 2021 heeft weten te onderscheiden, een echte uitblinker.

Bent u of kent u de ondernemer die deze prijs verdient?

Tot uiterlijk 5 september 2021 kunt u zich inschrijven of voorgedragen worden door de jury of door derden.

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden bekend gemaakt op 11 november 2021 tijdens de Ondernemersavond in de St. Catharijnekerk, inloop vanaf 19:30 uur.

De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst in januari 2022.

 

Meld u aan voor de ondernemersavond

  Wie kan deelnemen of voorgedragen worden?

  Een ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en zijn of haar bedrijf gestart is in gemeente Brielle vóór 1 juni 2021. De voordracht kan schriftelijk of via het formulier worden ingediend naar eigen invulling en creativiteit en moet worden voorzien van contactgegevens en een motivatie conform onderstaande criteria.

  De jury beoordeelt de inzendingen op kwalitatief ondernemerschap:

  a. Innoverend vermogen;
  b. 
  Onderscheidend vermogen; 
  c. Voorziet in een behoefte;
  d.
  Pioniersmentaliteit;
  e.
  Benutten en creëren van kansen;
  f. 
  Bijzondere prestatie(s);
  g. 
  Levert een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven, het imago van Brielle (bv. creëren werkgelegenheid, o.g.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, toepassen duurzaamheid, lokale betrokkenheid of van lokale betekenis; lokaal en/of regionaal).