De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en de gemeente Brielle op de kaart zet.

De Brielse Belangenvereniging, Ondernemersplatform Brielle en gemeente Brielle hebben voor de vijfde keer de handen ineen geslagen. Hiermee worden ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, beloont. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs inmiddels een mooie traditie is.

Brielse Ondernemersprijs 2022

De jury, bestaande uit de wethouder economie, een bestuurslid van de Brielse Belangenvereniging en een bestuurslid van de Ondernemersvereniging Brielle business to business en de winnaar van 2021, zoekt de ondernemer die zich in 2022 heeft weten te onderscheiden, een echte uitblinker.

 

Bent u of kent u de ondernemer die deze prijs verdient?

Tot uiterlijk 1 oktober 2022 kunt u zich inschrijven of voorgedragen worden door de jury of door derden.

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden bekend gemaakt op 10 november 2022 tijdens de Ondernemersavond in de Sint-Catharijnekerk.

De uitreiking van deze prijs vindt plaats op 28 december 2022.

Meld u aan voor de ondernemersavond

 

Wie kan deelnemen of voorgedragen worden?

Een ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en zijn of haar bedrijf gestart is in gemeente Brielle vóór 1 januari 2022. De voordracht kan schriftelijk of via het formulier worden ingediend naar eigen invulling en creativiteit en moet worden voorzien van contactgegevens en een motivatie conform onderstaande criteria.

 

De jury beoordeelt de inzendingen op kwalitatief ondernemerschap:

  • Innoverend vermogen;
  • Onderscheidend vermogen; 
  • Voorziet in een behoefte;
  • Pioniersmentaliteit;
  • Benutten en creëren van kansen;
  • Bijzondere prestatie(s);
  • Levert een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven, het imago van Brielle (bv. creëren werkgelegenheid, o.g.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, toepassen duurzaamheid, lokale betrokkenheid of van lokale betekenis; lokaal en/of regionaal).