Mooie opkomst eerste dorpsgesprek Visie Leefbaarheid Zwartewaal

Op 19 april 2016 vond het eerste dorpsgesprek met de inwoners van Zwartewaal plaats. Deze inloopavond was het startpunt om samen met u het proces te bespreken en in gesprek te gaan over onderwerpen die spelen in het dorp.

De avond vond plaats in de Gaffelaar en had een informele opzet waarbij er verspreid over de avond circa 60 geïnteresseerden binnen zijn gelopen. Een mooie opkomst!

Met vijf posters werd het proces en het startpunt van de Visie Leefbaarheid Zwartewaal  in beeld gebracht om u te informeren en te inspireren.

Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om binnen te lopen en heeft u een idee of wilt u meedenken over de Leefbaarheidsvisie voor Zwartewaal? Laat het ons weten! Mail ons: zwartewaal@brielle.nl of maak gebruik van de flyers die in de Gaffelaar (en op het Stadskantoor in Brielle) liggen om uw idee op te schrijven en laat deze flyer achter in de ideeënbus. Deze staat de komende weken in de Gaffelaar.
 
Op 29 juni organiseren wij een tweede dorpsgesprek waarbij we actief met inwoners van Zwartewaal aan de slag gaan om te schetsen aan de toekomst van het dorp. Tijdens het derde dorpsgesprek op 7 september worden de inwoners van Zwartewaal gevraagd te reageren op de conceptvisie Leefbaarheid. Graag tot dan!

Bekijk de posters.......