Proclaimer

Dit is de officiƫle website van de gemeente Brielle. De gemeente Brielle is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en correct te houden.

Komt u toch iets tegen dat niet juist is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten via sitemaster@brielle.nl.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Privacy

De gemeente Brielle hecht waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan deze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking en nooit ter identificatie van individuele personen.

Links naar andere sites

Een aantal links in deze site leidt naar andere sites op servers van derden waarop de gemeente Brielle geen controle heeft. De gemeente Brielle is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Ook aanvaardt de gemeente Brielle geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze sites of datgene wat daaruit voortvloeit. Indien de eigenaar van een site bezwaar maakt tegen het feit dat via de website van de gemeente Brielle een link is opgenomen naar de betreffende site, neemt de gemeente Brielle contact op met de eigenaar en zal desgewenst de bewuste link verwijderen.

Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo's.