Stichting ‘Fijn je te zien’ viert succesvol 1-jarig bestaan

Maandag 11 maart was er een feestelijke bijeenkomst in de DukdalfBRES om het 1-jarig bestaan van de stichting ‘Fijn je te zien’ te vieren. Tijdens dit samenzijn van ‘buurtverbinders’ en aanwezigen heeft Gregor Rensen namens het gemeentebestuur zijn felicitaties uitgesproken.

“Een prachtige naam voor een prachtig initiatief” aldus burgemeester Gregor Rensen. “Door de geweldige inzet van de ‘buurtverbinders’ van ‘Fijn je te zien’ is er gelegenheid gecreëerd om jong en oud (online) te ontmoeten."

De website telt dit eerste jaar al maandelijks 8600 unieke bezoekers.
“Een knappe prestatie en het zegt iets over de behoefte naar dit platform."
De burgemeester ziet een mooie toekomst voor de stichting en wenst alle betrokkenen veel succes.
“Een samenleving maak je immers met elkaar.”

Foto: Martin van Gurp 
Burgemeester Gregor Rensen feliciteert
buurtverbinder Rike de Groot met het 1-jarig
bestaan van stichting ‘Fijn je te zien’

Online dorsplein ’Fijn je te zien’

De website ‘Fijn je te zien’ fungeert als een ‘online dorpsplein’ om mensen met elkaar te verbinden. Mensen kunnen elkaar een helpende hand bieden of activiteiten opzetten en/of bezoeken. De website is bedoeld voor zowel jong als oud en wordt gerund door vrijwilligers van de stichting. Iedereen is welkom om berichten plaatsen, die interessant zijn voor zijn of haar buurt en/of woonplaats. Om actief berichten te plaatsen kun je je aanmelden via de website. Als je online niet zo bedreven bent, helpen de vrijwilligers/’buurtverbinders’ je graag tijdens één van de ‘Fijn je te zien’ inloop terrassen in de DukdalfBRES.
De stichting is nu nog actief in gemeente Hellevoetsluis en Brielle, maar in de nabije toekomst zal ook de gemeente Westvoorne aansluiting vinden. 

Nieuwsgierig geworden naar de stichting ‘Fijn je te zien’ of meer informatie over het platform? Ga naar de website fijnjetezien.nl