Samen voor een veilige buurt

U voelt zich betrokken bij de veiligheid van uw buurt of wijk? Wonen en leven in een veilige omgeving vindt u belangrijk? U bent alert en bereid een bijdrage te leveren aan een prettige leefomgeving? Laat dan van u horen en doe mee met Burgernet.

De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. Zij werken daarbij graag samen met u. In uw eigen buurt kunt u immers zelf ook veel doen om uw leefomgeving prettig en veilig te houden. Burgernet is op zoek naar burgers die willen helpen om verdachten, voertuigen of vermiste personen gerichter en sneller op te sporen. Gewoon vanuit uw eigen huis, op straat of vanaf uw werkplek. Zo vergroten we samen de kans dat een vermist kind snel wordt opgespoord of dat een verdachte sneller wordt gepakt.

Meer weten?

Op www.burgernet.nl vindt u het laatste nieuws, een overzicht van de Burgernetacties en veel gestelde vragen en antwoorden.

Aanmelden?

Via www.burgernet.nl kunt u zich aanmelden voor Burgernet. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Burgernet. Aanmelden voor Burgernet kan alleen indien u nummerherkenning heeft op uw mobiele of vaste telefoon.