Omgekeerd inzamelen

Brielle is op maandag 11 februari 2019 gestart met omgekeerd inzamelen.

Op 11 februari 2019 is Brielle overgegaan op omgekeerd inzamelen. Een grote klus voor een kleine gemeente als Brielle. Zoals u misschien al heeft opgemerkt zijn nog niet alle ondergrondse containers geplaatst. Naar verwachting zijn alle ondergrondse containers aankomende maand gereed voor gebruik. Voorlopig blijven alle ondergrondse containers geopend. Dit betekent dat u tot 1 mei zonder milieupas gebruik kunt maken van de ondergrondse container(s). U wordt op de hoogte gesteld zodra de nieuwe milieupas in werking worden gesteld. Gebruik tot die tijd uw oude milieupas om toegang te krijgen tot de Stadswerf.

afbeelding van de afvalwijzerAfvalWijzer app

Door de AfvalWijzer app te downloaden blijft u op de hoogte van de eerstvolgende inzameldag(en). Het is mogelijk om vanuit de app een reminder te ontvangen, zodat u eraan herinnerd wordt wanneer welke minicontainer naar buiten kan. U krijgt toegang tot de app zodra u uw postcode en huisnummer invult. De AfvalWijzer app is gratis te downloaden in de Google Play Store, App Store of Windows Store. De AfvalWijzer is ook te gebruiken via www.mijnafvalwijzer.nl

Veelgestelde vragen

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden vindt u op www.brielle.nl/afval altijd de laatste stand van zaken wat betreft afval(inzameling). Tevens leest u hier de veelgestelde vragen over omgekeerd inzamelen en vindt u hier de afvalkalender.