Meldingen/klachten van bewoners

De gemeente beheert en onderhoudt de openbare ruimte. Hierbij moet u denken aan: groen, bestrating, water, riolering, straatmeubilair, openbare verlichting, speelwerktuigen en gemeentelijke gebouwen en scholen.

Voor meldingen, inlichtingen of klachten over het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte, maar ook over bijvoorbeeld kapotte bestrating, verkeersveiligheid, vandalisme, veiligheid, leefbaarheid, gebruik afvalcontainers, graffiti e.d. kunt u het digitale formulier invullen, waarbij het ook mogelijk is om foto’s bij te voegen.

Wilt u een melding doen via de smartphone, dan kan dat met de BuitenBeter-app. Binnen vier stappen en tellen is locatie, probleem en foto gemeld.

Of u kunt tijdens de kantooruren de gemeente bellen (0181 - 471111). Buiten de kantooruren kunt u gebruik maken van de boodschappendienst van de gemeente Brielle (0181 - 471290).

Als er sprake is van een (levens)gevaarlijke situatie dan belt u direct 112. Voor niet spoedeisende zaken kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844.