Inrichting 30 km zone Rijksstraatweg Nieuwenhoorn

De Rijksstraatweg in Nieuwenhoorn wordt heringericht naar een 30 km-zone. De werkzaamheden (fase 2) vangen aan op woensdag 22 januari en zullen op vrijdag 28 februari afgerond zijn.

Locatie van de werkzaamheden:

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Rijksstraatweg/Parallelweg.

Wat houden de werkzaamheden in:

Fase 2 bestaat uit de reconstructie van de kruising Rijksstraatweg/Parallelweg. In de Rijksstraatweg zal een bocht worden gerealiseerd waardoor doorgaand verkeer naar de Parallelweg wordt gestuurd. De Rijksstraatweg zal na de aanpassingen niet automatisch meer de doorgaande route Hellevoetsluis - Brielle zijn.

Wat betekenen de werkzaamheden voor u:

De Rijksstraatweg wordt voor gemotoriseerd verkeer afgesloten ter plaatse van de Parallelweg. Hierdoor is Nieuwenhoorn niet meer bereikbaar via de Parallelweg en vanaf Brielle. Nieuwenhoorn blijft wel bereikbaar vanaf Hellevoetsluis. Voor fietsers blijft het wel mogelijk om het werk te passeren.
Enige overlast zal onvermijdelijk zijn; dit zal zoveel mogelijk beperkt worden. Uw bedrijf en/of woning blijft zoveel mogelijk bereikbaar. Uw woning blijft in ieder geval bereikbaar voor de hulpdiensten.

Openbaar vervoer:

Tijdens onze werkzaamheden is er geen openbaar vervoer mogelijk over de Rijksstraatweg. De bushaltes Nieuwenhoorn Stoofweg en Nieuwenhoorn Dorp vervallen tijdelijk.

Nadere informatie en contact:

Tijdens de werkzaamheden staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u kunt daarvoor contact opnemen met de omgevingsmanager, dhr. M. Kersten, te bereiken onder telefoonnummer 0345-571141. Ook kunt u eventuele klachten of opmerkingen melden op het mailadres omgevingszaken@vandoorngeldermalsen.nl.