Even voorstellen raadslid Frans Joost Heijboer

Mijn naam is Frans Joost Heijboer, ik woon in het buitengebied van Vierpolders op de grens van Zwartewaal en Hellevoetsluis. In het dagelijks leven ben ik facilitair coördinator bij zorginstelling Careyn voor de locaties Brielle en Rozenburg.

Sinds 1988 ben ik lid van de VVD. Liberaal van huis uit kan je wel zeggen. Niet alleen omdat ik het zo heb meegekregen, maar ook omdat de grondbeginselen van het liberalisme het beste bij mij passen.

De afgelopen 16 jaar heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de Brielse raad. Ik voel me verbonden met de lokale politiek, waar belangrijke keuzes voor de gemeente worden gemaakt door de gemeenteraad. Belangrijk om tot deze beslissingen te komen is het betrekken van de burgers. Een goed voorbeeld  hiervan is de ontwikkelingen rond het gebied van ‘De Gaffelaar’ in Zwartewaal.

Ik ben er trots op om raadslid van Brielle te zijn.

Deze periode hebben de ontwikkelingen van de ambtelijke fusieorganisatie tussen de gemeente Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne en de invulling van de toekomstige Omgevingswet en specifiek het omgevingsplan buitengebied ter vervanging van het bestemmingplan buitengebied mijn bijzondere aandacht.

Ik ben er trots op om raadslid van Brielle te zijn. Een gemeente met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van sport, scholen en cultuur, zijn historische binnenstad, de kernen Zwartewaal en Vierpolders. Het buitengebied met zijn open polders, natuurontwikkeling en tal van initiatieven zoals laarzenpaden bloeiende akkerranden en huisverkoop van producten. Dat maakt het buitengebied voor een steeds grotere groep aantrekkelijk. Het groeiende aantal bezoekers dat Brielle en Voorne - Putten weet te vinden geeft aan dat Brielle goed op de kaart staat. Als u contact met mij wil opnemen dan kan dat natuurlijk, ik ga graag met u in gesprek, mijn gegevens kunt u vinden op www.brielle.nl/gemeenteraad.
 

IN HET KORT
Opleiding: vakschool voor bakkerij en hotel personeel, MDGO CCD.
Loopbaan: raadslid VVD, fiacilitair coordinator Careyn, hoofd keuken.
Nevenfuncties: ledenraadslid Rabobank. 
Vrije tijd: skiën, tuinieren klussen. 
Mailadres: fjheijboer@online.nl