Even voorstellen raadslid Claudia Henzel

Ik ben Claudia Henzel, 39 jaar geleden ben ik in Brielle geboren in de wijk Zuurland. Momenteel woon ik samen met mijn man en 2 dochters in de Ommeloop.

Op mijn vrije dag fiets ik graag door Brielle, breng ik graag een bezoek aan onze mooie winkels en onze prachtige molen ‘t Vliegend Hert, waar mijn vader Molenaar is. Mijn favoriete plekje is het laarzenpad langs het Spui. Samen met mijn gezin vinden wij het heerlijk om heel vroeg in de ochtend onze laarzen aan te trekken en daar een wandeling te maken. 

Mijn interesse in de politiek (IBGB) en mijn bewuste keuze voor de Commissie Samenleving komt voort uit mijn gevoel graag iets voor de samenleving te willen betekenen. Ik wil er zijn voor mensen die afhankelijk zijn van anderen en buiten het reguliere stelsel vallen, mede door mijn eigen persoonlijke ervaring. 

Mijn moeder had MS en kon gelukkig door de hulp van instanties, familie en vrienden en de steun van lieve mensen uit onze omgeving langer zelfstandig thuis blijven wonen. Ik besef mij maar al te goed dat het ook anders had kunnen zijn en dit niet voor iedereen geldt. Mede daarom voel ik mij sterk verbonden met deze doelgroep in het bijzonder en onze ouderen in het algemeen. Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen zo lang als mogelijk thuis in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. 
 

IN HET KORT
Wie: Claudia Henzel-Richard.
Opleiding: Management, Economie & Recht.
Loopbaan: Raadslid Commissie Samenleving, HR Manager, Intercedente, Office Manager, Secretaresse, Administratief medewerker.
Nevenfunctie: Hulpmoeder CBS Anker.
Vrije tijd: Veel tijd doorbrengen met mijn gezin, familie & vrienden, fietsen, tuinieren, sporten bij Crossfit Brielle.
Mailadres: raad10brielle@icloud.com