Brielle doet mee aan World Cleanup Day!

Op zaterdag 21 september 2019 is het World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan ruim 160 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven.

En ook Brielle doet  hier aan mee! Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! Mevrouw Korteweg heeft voor Brielle een team aangemeld op de website van World Cleanup Day. 

De gemeente Brielle ondersteunt deze actie in Brielle. Het door de groep ingezamelde vuil, haalt de gemeente op zaterdagmiddag 21 september 2019 op de afgesproken plaatsen op.

De verzamelplek voor de start van de Cleanup Day is 10.00 uur bij het 1 april monument, Bastion IX. Graag zelf vuilniszakken, tuinhandschoenen en eigen lunchpakket meenemen. Indien voorhanden ook een geel hesje aantrekken. 

Meld je aan voor het team in Brielle en draag je steentje bij voor een schonere wereld!


Via de website https://www.worldcleanupday.org/ kun je je voor het team Brielle onder de naam Attenboroughs aanmelden. Download ook de litterati-app in de google store voor de instructies voor die dag. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met mevrouw Korteweg, telefoonnummer 06-10050454 of per e-mail: e_korteweg@kpnmail.nl