Herdenkings- en bevrijdingsconcert

Herdenking- en bevrijdingsconcert in de Sint-Catharijne kerk op 4 mei 2019


Op zaterdagavond 4 mei 2019 geeft “Het Randstedelijk Mannenkoor” in samenwerking met het 4 -5 mei comité Brielle, het inmiddels traditionele, herdenking - bevrijdingsconcert in de Sint Catharijne kerk.

Het thema van dit concert zal zijn: "In vrijheid kiezen"

Aan dit concert wordt meegewerkt door het Qui-orkest uit Hellevoetsluis en de bekende tenor Marten Smeeding. Het KAM orgel wordt bespeeld door Matthijs Breukhoven. De algehele muzikale leiding is in handen van Arjan Breukhoven, dirigent van HRM. Tevens zal er medewerking worden verleend door vertegenwoordigers van het bevrijdingsfestival. De burgemeester van Brielle, dhr. G. Rensen, zal een welkomstwoord spreken. 

Het concert begint om  20.45 uur. 
De kerk gaat open om ± 20.30 uur, aansluitend aan de plechtigheid bij het monument voor de kerk.

Voorafgaand aan dit concert vindt om 19.00 uur een korte plechtigheid in de "Sjoel" plaats. Aansluitend start vandaar om 19.30 uur een stille tocht die eindigt bij het monument bij de Sint- Catharijne kerk. 

U wordt van harte uitgenodigd om aan de plechtigheden deel te nemen en daarna het gratis toegankelijk concert te bezoeken.

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar op de volgende afhaalpunten: 

Stadskantoor Brielle,  Sport- en cultuurhuis Dukdalf BRES, Historisch Museum Den Briel / VVV,  Boekhandel Hoofdstuk Eén, Sint– Catharijne kerk, De Gaffelaar in Zwartewaal en 't Dijckhuis in Vierpolders.