Bereikbaarheid tijdens verbouwing

De kassa van BREStheater bevindt zich in de tijdelijke foyer van de Dukdalf. U kunt deze bereiken via de tijdelijke ingang van Dukdalf/ BRES (groene pijlen).

Tijdens de verbouwing wordt er bij reguliere voorstellingen een foyer gecreƫerd in de sporthal, gelegen naast de tijdelijke kassa. Hier kunt u uw jas ophangen en voor aanvang genieten van een kopje koffie/thee, aangeboden door BREStheater. Er kan in de tijdelijke foyer niet gepind worden. Via de kleedkamers van de sporthal loopt u naar de schoolingang van BRES om in de theaterzaal te komen. Wij zullen u begeleiden.

Heeft u al kaarten en wilt u vooraf geen drankje nuttigen dan kunt u het beste een kwartier voor aanvang direct via de schoolingang naar de theaterzaal gaan. U wordt hier opgevangen door een medewerker en/ of vrijwilliger.

Tijdens filmvoorstellingen wordt er gebruik gemaakt van de tijdelijke foyer in sportcomplex Dukdalf.

Tijdens jeugdvoorstellingen is ons verzoek, als u al kaarten heeft, om 10 minuten voor aanvang direct via de schoolingang naar de zaal te gaan.

Als bezoeker kunt u enige hinder ondervinden van de verbouwing. Wij vragen hiervoor uw begrip. Gezamenlijk met Dukdalf doen wij ons best om u een onbezorgd avondje uit te geven. Heeft u opmerkingen of tips dan ontvangen wij deze graag via info@brestheater.nl/ 0181-413308