Suzan Lanting

Op 5 juli 2012 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel trouwambtenaar, te Brielle.

Inmiddels heb ik al vele mooie, leuke en bijzondere huwelijken mogen voltrekken.

We hebben genoten. Bedankt voor de mooie woorden. De ceremonie was precies wat we gehoopt hadden. (Stefan en Angela)

Tijdens een bezoek bij jullie thuis of een gesprek op het Stadskantoor probeer ik jullie, het aanstaande bruidspaar, zo goed mogelijk te leren kennen, zodat op jullie huwelijksdag niet alleen de formaliteiten gezegd worden, maar zeker ook persoonlijke woorden.
Zo goed mogelijk afstemmen op jullie wensen hoort daar dus zeker bij.

We willen je bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze bijzondere dag.
We waren erg onder de indruk van de manier, waarop jij de ceremonie vorm gaf. Jij wist ieders aandacht vast te houden met een mooi persoonlijk en intiem verhaal. We voelden ons echt door jou aangesproken en geraakt. (Onno en Maureen)

Zelf ben ik ook getrouwd en ik heb twee volwassen kinderen, en sinds kort ook een kleinzoon.

Na 35 jaar voor de klas heb ik in de zomer van 2015 afscheid genomen van mijn werk als leerkracht op een basisschool. Het werken met kinderen heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar ik heb nu het stokje door gegeven aan de jongere generatie leerkrachten.

Het sluiten van huwelijken blijf ik zeker wel doen, want hoe leuk is het om onderdeel te mogen zijn van “de mooiste dag” in het leven van twee geliefden.
Het lijkt me heel leuk om jullie binnenkort te ontmoeten.

Wat was het een mooie dag en een geweldig feest. Maar als we erop terug kijken steekt er toch één moment van de dag bovenuit en dat was de ceremonie. Wat heb je dat bijzonder mooi gebracht. Iedereen sprak erover en zelfs alle kinderen waren er stil van. We zijn zo blij, dat jij ons wilde trouwen. Je hebt onze dag echt een dikke gouden rand gegeven. (Maurice en Mireille)

Misschien sluit ik ook jullie huwelijk?