hoog contrast

Digitaal loket

Welkom op het digitale loket van de gemeente Brielle.

Via de menukeuzes kunt u diverse producten en diensten van de gemeente online afnemen of de benodigde formulieren daarvoor downloaden.

De procedures zijn bij de betreffende producten en/of formulieren beschreven.
 


Webwinkel:

In de webwinkel kunt u een aantal producten volledig digitaal bestellen (inclusief identificatie en betaling). Hier kunt u eventueel meerdere producten bestellen en in één keer afrekenen.

Voor identificatie heeft u DigiD nodig; betalen kan geregeld worden via iDEAL.

Producten en diensten:

In de producten- en dienstencatalogus kunt u informatie vinden over (overheids-)producten. Dat wil zeggen dat u informatie kunt vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn verdeeld in rubrieken. Met de zoekfunctie kunt u het zoeken vereenvoudigen.

U kunt bij het product van uw keuze uitgebreide informatie lezen, b.v. de regels, de wetgeving en procedure omtrent het product, maar ook de eventuele benodigdheden en voorwaarden.

Formulieren:

Bij de formulieren vindt u diverse formulieren voor verschillende doeleinden, variërend van het aanvragen van een evenementenvergunning tot het aanvragen van subsidie.

Dit kunnen formulieren zijn die u kunt downloaden, printen en vervolgens handmatig kunt invullen, maar het kunnen ook (online) invulbare formulieren zijn. Ook zijn er volledig interactieve formulieren die u online kunt invullen en vervolgens ook direct online terug kunt sturen. 

Formulieren die nodig zijn voor het aanvragen van zaken waarvoor u (leges) moet betalen vindt u (ook) bij de webwinkel.

 


logo mijn.overheid.nl

Mijnoverheid.nl is het overheidsloket waarmee u zaken kunt regelen met gemeenten, provincies, rijksinstanties en het waterschap. Ook kunt u daar uw persoonlijke gegevens inzien.