hoog contrast

Digitaal loket

Welkom op het digitale loket van de gemeente Brielle.

Webwinkel:

In de webwinkel kunt u een aantal producten volledig digitaal bestellen (inclusief identificatie en betaling). Hier kunt u eventueel meerdere producten bestellen en in één keer afrekenen.

Voor identificatie heeft u DigiD nodig; betalen kan geregeld worden via iDEAL.

Producten en diensten:

In de producten- en dienstencatalogus kunt u informatie vinden over (overheids-)producten. Dat wil zeggen dat u informatie kunt vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Formulieren:

Bij de formulieren vindt u diverse formulieren voor verschillende doeleinden, variërend van het aanvragen van een evenementenvergunning tot het aanvragen van subsidie.


MijnOverheid: uw persoonlijke website voor overheidszaken

Ook de overheid biedt haar diensten steeds vaker digitaal aan. MijnOverheid biedt toegang tot uw berichten, uw persoonlijke gegevens en uw lopende zaken. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. 

Wilt u uw post van de overheid liever digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. In uw persoonlijke Berichtenbox ontvangt u berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Op MijnOverheid ziet u in één oogopslag welke persoonlijke gegevens de overheid van u heeft vastgelegd. Zo kunt u controleren hoe u bij het Kadaster, WOZ of Basisregistratie Personen geregistreerd bent. Klopt er iets niet, dan ziet u waar u terecht kunt om het aan te passen.

Steeds meer overheidsdiensten maken gebruik van de Berichtenbox, Persoonlijke Gegevens en/of Lopende Zaken van MijnOverheid. Al een miljoen Nederlanders kent het gemak van MijnOverheid. Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op mijn.overheid.nl.