Groepsaankoop zonnepanelen

Veel interesse voor de groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie


Er is veel interesse onder inwoners van de gemeente Brielle voor de groepsaankoop. In totaal hebben ruim 2.100 inwoners van Zuid-Holland zich ingeschreven waarvan 74 inwoners uit gemeente Brielle. De groepsaankoop is op 13 februari jl. van start gegaan.

Vrijblijvend inschrijven

Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten van zonnepanelen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl.

Op 23 maart organiseert SamenZonneEnergie de veiling onder vooraf gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een aanbod op maat.

Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd.

SamenZonneEnergie is blij met het mooie aantal inschrijvingen tot op heden. Want hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te sterker staan we samen om een goed aanbod te bedingen.

Deelnemende gemeenten:

Krimpenerwaard – Zuidplas – Nissewaard – Westvoorne – Rijswijk – Hellevoetsluis – Brielle – Bodegraven-Reeuwijk – Maassluis – Zoetermeer – Lansingerland – Schiedam – Rotterdam

Pagina opties