Groepsaankoop zonnepanelen

Zuid-Hollandse gemeenten starten deze week de groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met SamenZonneEnergie.


Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven als deelnemer. 

Waarom een groepsaankoop?

De groepsaankoop is een laagdrempelige manier voor inwoners om zich te laten informeren over de mogelijkheden van zonne-energie. SamenZonneEnergie brengt geïnteresseerden in zonnepanelen samen. Vervolgens organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder gekwalificeerde leveranciers. Hoe groter de groep deelnemers, hoe scherper het aanbod. Daarbij bewaakt SamenZonneEnergie de kwaliteit van de leveranciers, producten en installatie. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet iedere deelnemer een persoonlijk aanbod.

Inschrijven

Wie graag een vrijblijvend aanbod op maat wil ontvangen kan zich tot en met 22 maart gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een compleet en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op.

Gemeenten zetten met deze nieuwe zonnepanelen een belangrijke stap naar een duurzame omgeving. In de gemeente Brielle hebben inmiddels 123 huishoudens meer dan 1309 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie.

Pagina opties